GDPR

Politica prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 190/2018 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, avem obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale care ne sunt furnizate.

Astfel compania noastră se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului dorya.ro, așa cum prevăd dispozițiile legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Drepturile persoanei vizate sunt prevăzute de Capitolul III din Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
Colectăm datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Primim informații de la dumneavoastră astfel:

Când vă creați un cont pe dorya.ro, ne transmiteți adresa de e-mail, telefonul, numele și prenumele;
În cadrul paginii dumneavoastră personale (Contul meu) de pe site-ul dorya.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: adresa de livrare;
Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc.
Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării datelor
Pentru prestarea serviciilor dorya.ro în beneficiul dumneavoastră .
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

Crearea și administrarea contului în cadrul site-ului nostru web;

Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
Soluționarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achiziționate;
Returnarea produselor conform prevederilor legale;
Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între noi și dumneavoastră. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabila, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru Marketing
Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite, prin canale de comunicare electronică (e-mail/SMS), newsletter generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale asemănătoare, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dumneavoastră, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastră de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dumneavoastră, și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastră  și nu vă afectează similar într-o măsura semnificativa.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dumneavoastră  prealabil, exprimat prin bifarea căsuței “Abonează-te la newsletter”. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea “Newsletter”;
Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi;
Contactarea dorya.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.
Cum protejăm securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal
Ne angajam să asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.